WD-8 PPE

WD-8, PPE
– Unika egenskaper och med en tvättid
på upp till 25 minuter

 

WD-8 PPE med brandmans utrustning inuti

 

WD-8 PPE är en driftsäker huvmaskin lämplig för det lilla och medelstora disk- eller tvättrummet. Med fokus på användaren finns flera tekniska egenskaper som förbättrar arbetsmiljön. 

 

Med WD-8 får du ett enkelt handhavande, bra ergonomi, god hygien, servicevänlighet och inte minst ett optimalt tvättresultat. Tre korgtyper för olika gods ingår i leveransen och med ett enkelt handgrepp skiftas spoltrycket för grov- resp fintvätt. Det är fördel att separera masker och tuber vid tvätt.

STARK OCH UNIK
En robust design i rostfritt stål med högvärdigt material i komponenter ger en tillförlitlig drift i många år. Den dubbelisolerade huven sparar energi och ger lägre ljudnivå.
Bra arbetsmiljö med unikt huvkoncept där ångan släpps ut uppåt bakom maskinen för en bättre arbetsmiljö i rummet. God hygien uppnås med automatiskt rengöringsprogram och garanterad slutsköljningstemperatur. Utöver det är WD-8 utrustad med en extra djup tank som minskar risken för skumbildning samt självtömmande diskpump och diskarmar för ett optimalt resultat. Inbyggd sköljmedelsdosering samt att all service kan utföras från maskinens framsida är två andra unika fördelar.

TILLVAL
Panelen placerad på vänster sida
Diskmedelsdosering för flytande diskmedel

TVÄTTID
3 program, justerbara upp till 25 minuters tvättid med 
2 mellansköljningar samt 1st slutsköljning. 
Tvätt- och sköljtider samt temperaturer för alla 
program är anpassningsbara (max 25 min tvättid)

KAPACITET
Ett rökdykarpaket per tvätt med rostfri korg.
Masker samt mindre PPE-utrustning i plastkorg /8-fackskorg

Broschyr