chevron_left Tillbaka

Lediga jobb

Wexiödisk AB utvecklar, producerar och marknadsför produkter och tjänster för professionell disk. Wexiödisk har funnits sedan 1972, har idag ca 185 anställda och omsätter ca 380 miljoner SEK. Bolaget ingår i Ali Group. För mer information, se wexiodisk.com 

Lediga tjänster hos oss just nu

Wexiödisk AB söker Underhållschef

Som underhållschef kommer du att arbeta med den långsiktiga/strategiska planeringen av det förebyggande mekaniska och elektriska underhållet men även lösa de akuta situationer som uppstår i den dagliga driften inom underhåll och fastighetsskötsel. Du har personalansvar för tre medarbetare och ansvarar för kontakterna med externa parter.

Rollen innefattar projektledning vid t.ex. maskininstallationer och ombyggnationer samt ansvar för entreprenörarbeten. Du fullföljer egna projekt och deltar i projektarbeten. Du ansvarar för dokumentation och arkivering av genomförda åtgärder i administrativa system. I din roll ingår även att förbereda, planera och genomföra anskaffning av diverse produkter och tjänster. Arbetsuppgifterna ovan kommer att ske i nära samarbete med produktionschef och annan personal vid Wexiödisk AB.

Offerering, projektering och inköp av tjänster och produkter innebär att du behöver ett ekonomiskt tänk.

I ditt personalansvar har du två medarbetare inom underhåll och en inom fastighetsskötsel. Detta innebär bl.a. ansvar för planering av arbete, attesteringar och utvecklingssamtal.

Vi arbetar genom ständiga förbättringar och ser en vinst i att starta med små förändringar för att komma igång och successivt bli bättre.

Kvalifikationer: Vi söker dig med lägst gymnasieutbildning inom mekanik, teknik och/eller el och ser gärna att du har arbetat med underhåll eller teknik under några år. Vi vill att du har dokumenterad erfarenhet av att leda personal och har ett intresse av detta.

Detta är en serviceroll med många kontaktytor till vilken vi söker någon som är lösningsorienterad och har samordningsförmåga. Du behöver ha förmåga att skapa struktur, ta ansvar och se verksamheten från ett helikopterperspektiv.

Du är en trygg och involverande ledare med bakgrund inom underhåll eller teknik, gärna i tillverkande industri och du drivs av att bygga en kultur där funktion och förbättringsarbeten står i centrum.

Körkort klass B krävs för tjänsten.

Vi tror att vi kan erbjuda spännande och intressanta arbetsuppgifter i ett mycket trivsamt företag! Mer information om Wexiödisk finner du på vår hemsida www.wexiodisk.com.

Din skriftliga ansökan sänder du senast den 18/8 2019  till wexiodisk@wexiodisk.com eller till Personalavdelningen,
Wexiödisk AB, Mårdvägen 4, 352 45 Växjö.

Vill du veta mer om tjänsten kan du kontakta vår personalchef Camilla Andersson, tel 0470-771284, mail camilla.andersson@wexiodisk.com.

Facklig representant Unionen Niclas Morstedt på 0470-771243, Sveriges Ingenjörer, Andreas Olaison på 0470-771283.