WD-12 PPE

WD-12, PPE
– flexibilitet eller hög kapacitet?
Du behöver inte välja

 

 

WD-12 PPE är den genommatade maskinen med extra stort tvättutrymme, där du med ett enkelt handgrepp kan ändra inställningen från fintvätt till grovtvätt.

 

TVÄTTMASKINEN MED DUBBELFUNKTION
Med det unika spolsystemet med justerbart vattentryck blir möjligheterna av vad som kan rengöras nästan oändliga. Här gör man stora tids- och hälsovinster. Genommatningen ger även en god arbetsmiljö med bra ergonomi och effektiv logistik i rummet. Samtidigt minimeras vatten- och kemåtgång, vilket värnar miljön. Automatisk huvlyft är standard.

GROVRENGÖRING
Maskinen har en specialbyggd rostfri korg som hanterar två kompletta utrustningar per cykel. Med hjälp av det nedfällbara gallret tvättas även t.ex. strålrör och grenrör i plastkorgar. Tillsammans med dubbla pumpar och spolsystem uppnås ett utomordentligt rengöringsresultat. Systemet kan kompletteras med rullbanor vilket minskar lyft och ökar kapaciteten markant, samtidigt som man enkelt kan göra en rumsindelning för kontaminerat och rent gods. 

FINRENGÖRING
Maskinen har ett extra stort tvättutrymme på hela 1158x565x600 mm vilket ger maskinen en oslagbar kapacitet för rengöring av hela masker, delar och annan PPE-utrustning. Det är fördel att separera masker och tuber vid tvätt.

TVÄTTID
3 st. program, justerbara upp till 25 minuters tvättid med 2 st mellansköljningar samt 1 st slutsköljning. 
Tvätt- och sköljtider samt temperaturer för alla program är anpassningsbara (max 25 min tvättid)

KAPACITET
2 st rökdykarpaket per tvätt i rostfri korg vid grovrengöring.
PPE-detaljer samt masker i plastkorg vid finrengöring.

Broschyr

 

På Brandförsvaret i Växjö har en WD-12 PPE installerats. Se hur den fungerar.