WD-4S PPE

WD-4S, PPE
– kompakt och effektiv

 

WD-4S PPE tvättmaskin med rökdyk utrustning i sig

 

Vill du ha en driftsäker och effektiv underbänkmaskin så är WD-4S PPE ett smart val. WD-4S är speciellt anpassad för att  tvätta små detaljer, masker och slangar enkelt, snabbt och lätt.

 

SVENSK KVALITETSDESIGN

Den lilla och effektiva maskinen WD-4S PPE har en ren design i rostfritt stål med släta rundade hörn, vilket innebär bättre hygien och ett renare resultat. Luckan kan ställas i ett hygienläge som förhindrar bakterietillväxt när du under perioder inte använder maskinen. Med en knapptryckning byter du vid behov enkelt ut vattnet. WD-4S har låg ljudnivå när maskinen är igång, vilket ger god arbetsmiljö. Diskarmarna, också de i rostfritt stål, har individuellt placerade munstycken. På så sätt täcker och rengör de varje millimeter av utrustningen. Maskinens automatiska rengöring säkerställer en högklassig hygien.

MÅNGA FINESSER
Den inbyggda tömningspumpen ser till att allt vatten töms oavsett maskinens placering. Vattentemperatur och vattenmängd kontrolleras automatiskt. Med WD-4S förenklas arbetet genom inbyggda doseringspumpar för både tvätt- och torkmedel. På så sätt behövs ingen skrymmande doseringsutrustning utanför maskinen. Återsugningskyddet förhindrar att smutsigt vatten sugs tillbaka ut i vattennätet.

TVÄTTID
3 st program: Justerbara mellan 1 - 9 minuter 

KAPACITET
Masker och små detaljer vid isärtagning av PPE-utrustning

EXTRA UTRUSTNING
Understativ med gejderfack för 3 st korgar och låsbart skåp för tork- och diskmedel

Broschyr