Nyhet

Tips & Tricks #2

Inga fingrar på rena bestick!

 

Vad är viktigare än god hygien i våra diskrum. Besticksorteringsmaskinen ACS 800 är speciellt designad för att minimera den manuella hanteringen av bestick i köket. Inga fingrar på rena bestick, helt enkelt.

Med besticksortering ACS 800 är gästen den förste som berör besticken efter att de passerat diskmaskinen, diskats och sedan sköljts i 90 gradigt färskvatten.

 

Helt suverän och väl beprövad

Besticksorteraren har använts i över 20 år i storkök runt om i världen. Sjukhus, universitet, personalrestauranger och flygköksindustrin är exempel på kunder som vi har hjälpt genom åren. 

 

Ingen tidskrävande sortering

Med Wexiödisk ACS 800 Dynamic besticksorterare eliminieras den tidigare så tidskrävande och monotona handsorteringen av bestick. Besticken, oavsett om det är sked, gaffel eller kniv, matas nu automatiskt in i besticksorteringsmaskinen. På detta sätt sparas många arbetstimmar i diskrummet.

Tack vare Dynamic-funktionen indikerar sorteringsenheten själv när det är dags att byta ut fyllda lådor med sorterade bestick. Handhavandetiden minskas till otroligt låga 5 minuter per timme. Användaren kan alltså sköta besticksorteraren vid sidan av andra arbetsuppgifter.

När besticksorteraren kombineras med en besticksdiskmaskin från Wexiödisk (ACS-47D / WD-66CT) behöver inte besticken diskas två gånger samt plockas om mellan första och andra diskningen. Besticksorteringen kan även användas helt fristående.

  • Kapacitet 2.500 - 3.600 bestickdelar/tim beroende på bestickens storlekt, vikt och form

  • Så gott som alla bestick kan förprogrammeras så länge bestickens längd ej överstiger 215 mm

 

Hur funkar det?

Se vår video så du ser hur det funkar eller för att få mer information om smarta lösningar för ditt diskrum kontakta din närmaste återförsäljare här

Du kan också läsa mer om ACS 800 besticksortering här