Lediga jobb

Vi söker produktionspersonal, främst svetsare

Wexiödisk AB utvecklar, producerar och marknadsför produkter och tjänster för professionell disk. Wexiödisk har funnits sedan 1972, har idag ca 185 anställda och omsätter ca 460 miljoner SEK. Bolaget ingår i Ali Group.


Arbete som svetsare vid Wexiödisk innebär att jobba med TIG-svetsning av tunn rostfri plåt och olika rör och profiler. Man arbetar självständigt efter arbetskort, ritningar och rapporterar i affärssystemet SAP.
Vi söker brett, både dig som har dokumenterad erfarenhet av TIG svetsning men även annan svetsutbildning och erfarenhet. Vi vill hitta rätt person och har möjlighet att utbilda dig här på plats.
Vi är även intresserade av dig som har dokumenterad erfarenhet av maskinmontering och plåtbearbetning.
 
Vi har i dagsläget inte behov av lagermedarbetare.

Vi söker dig som är teknikintresserad, noggrann och social person som har lätt att samarbeta och bidrar till ett gott arbetsklimat. Du har ett stort intresse och engagemang för ditt arbete och ser långsiktigt på denna typ av tjänst där du utvecklas och bidrar tillsammans med företaget i dess fortsatta utveckling. Du tar ett stort ansvar, har en god förmåga att arbeta självständigt och är driven i ditt arbete.

Vi går även igenom de spontanansökningar vi fått in det sista året så har du skickat in det så behöver du inte ansöka igen om inget nytt tillkommit.

Vi tror att vi kan erbjuda spännande och intressanta arbetsuppgifter i ett mycket trivsamt och expansivt företag!
 
Du kan även kontakta vår personalchef Camilla Andersson, 0470-77 12 84, camilla.andersson@wexiodisk.com. Facklig representant IF Metall, Ola Mårtensson,                via växel 0470-77 12 00.

Vi tar löpande emot ansökningar och du skickar din till camilla.andersson@wexiodisk.com eller med post till Camilla Andersson Personalavdelningen, Wexiödisk AB, Mårdvägen 4,            352 45 Växjö.