Välkänd fastfood-kejda väljer nya kombidiskmaskinen

Under ett antal månader testades och utvärderades Wexiödisks nya kombidiskmaskin tillsam­mans med en av Sveriges största snabbmatsked­jor. Joakim Franzén, restaurangchef, var en av kontaktpersonerna och som var till stor hjälp i arbetet. 

 

- En av de viktigaste faktorerna för oss vid vår utvärdering var bäst tänkbara hygien. Kunder som besöker oss vill ha maten snabbt, den ska vara välsmakande och fräsch. För oss var det viktigt att vi aldrig behöver tveka på att rengöringen av kantiner och delar till fritöser, som används till vår tillredning, är riktigt rena. Ett bra diskresultat är oerhört viktigt. En diskmaskin måste dessutom vara enkel att använda så vem som helst i personalen, som har tid över, kan ta hand om disken, säger Joakim.

WD-12S upplevs som elegant och kompakt i sin design, trots det rymliga innermåttet. Huvens kanter är fasade och maskinens front är fri från skarvar. 

WD-12S är kanske Wexiödisks mest flexibla diskmaskin någonsin. Med ett enkelt handgrepp ändras inställning från findisk till grovdisk men du kan även välja att diska fin- och grovdisk samtidigt i samma diskcykel. Vattentrycket i spolarmarna regleras individuellt, vilket gör det möjligt att exempelvis diska tallrikar på högra sidan och grytor på den vänstra.


 "En av många goda egenskaper är att diskmaskinen nu är mycket enklare att rengöra, inga utanpåliggande rör utan släta ytor på insidan. Jag upplever också att diskmaskinen är snabb att fylla med vatten, helt klart är allting enklare än vad vi har haft tidigare, säger Joakim.

 


Joakim Franzén, Restaurangchef