Nyhet

Tips & Tricks #9

Marcus Gäfvert är projektledare och designer på Wexiödisk och har tillsammans med konstruktör Andreas Norviit, varit drivande i framtagandet av den nya kombidiskmaskinen WD-12S. 

 

Det är en lång och kanske inte alltid en helt okomplicerad resa att ta fram en ny diskmaskin. Hur upplever du att arbetet har fungerat?

- Att ta fram en helt ny produkt är en stor uppgift men projektgruppen har tillsammans hanterat utmaningarna som har uppkommit längs vägen på ett bra sätt. Planering, kunskap och stort engagemang från kollegorna har gett en slutprodukt att vara stolt över. Att maskinen nu når marknaden är en efterlängtad milstolpe. 

 

Vad har varit ert mål med den nya kombidiskmaskinen?

- Vi har hela tiden haft fokus på ergonomi, funktionalitet och driftsekonomi. Målet har varit att överträffa kundernas förväntningar och att hitta effektiva lösningar som fungerar hela vägen, från tillverkning i vår egen produktion till att ge den renaste disken hos våra slutkunder.

 

Vad tycker du personligen är det absolut bästa med den nya WD-12S och vad är du mest stolt över?

- Det som har engagerat mig mest är just ergonomin för slutanvändaren samt att öka flexibiliteten. Diskkammaren är rymligare och den nya korgbanan med integrerade galler ger möjligheter att diska mer varierat diskgods, givetvis med grovdisk och normaldisk i samma diskcykel.

Maskinens in- och utsida är dessutom utformad så ren som möjligt för att underlätta för användaren. Att vi också har flera nya optioner ger möjligheter att skräddarsy maskinen efter eget behov. Sammanfattningsvis vill jag nog trycka på ergonomi, hygien och den ökade diskkapaciteten som de egenskaperna jag är mest stolt över.

 


 

Mer information:

Se när Marcus och Andreas demar nya kombidiskmaskinen WD-12S här nedan.

 

Läs mer om vår nya kombidiskmaskin på vår produktsida här.