Nyhet

Wexiödisk skapar ett effektivare servicearbete med årliga servicekit anpassade till olika diskmaskinsmodeller

Wexiödisk har tagit ett stort steg för att förenkla och effektivisera arbetet för servicefirmor genom att tillhandahålla specialkomponerade servicekit.

 

Våra kit säkerställer att rätt material alltid finns tillgängligt i servicebilen vid servicebesök och underlättar betydligt för dig som driver restauranger, barer eller storkök. 

Att ligga steget före leder till färre akuta stopp, vilket sparar både tid och pengar för din verksamhet, samtidigt som diskmaskinerna hålls i optimalt skick genom regelbundna översyner. Detta är ett enkelt arbetssätt för att restauranger och barer ska fungera smidigt utan oväntade och trista avbrott.

En av Wexiödisks danska återförsäljare, Oluf Brønnum & Co A/S, som har använt dessa servicekit i många år, betonar vikten av att alltid ha dessa komponenter på hyllan och även i servicebilarna, vilket har gett dom många nöjda kunder.


Peter Götze, teknisk chef på Brönnum, Wexiödisks danska återförsäljare:

 

”Vi har använt Wexiödisks servicekit i många år och de har varit en ovärderlig tillgång i vårt arbete. Genom att alltid ha rätt delar till hands kan vi garantera snabb och effektiv service, vilket våra kunder verkligen uppskattar. Det innebär att vi kan minimera driftstopp och säkerställa att diskmaskinerna alltid fungerar som de ska. Helt enkelt en effektiv och snabb service för våra kunder.”

 

Thomas Olsson, servicechef Wexiödisk och Peter Götze, teknisk chef på Oluf Brönnum & Co A/S

 

Wexiödisk erbjuder ett 20-tal olika servicekit, anpassade för olika typer av diskmaskiner. Dessa kit kan beställs och installeras av servicefirmor som jobbar med Wexiödisk.

Du hittar din närmaste servicefirma här.

Servicekiten är utformade för att hålla diskmaskinerna i toppskick genom regelbundna översyner, där vissa komponenter byts ut med jämna intervall. Dessutom levererar Wexiödisk servicekit som rekommenderar används vart tredje år, för en mer omfattande översyn.

 

Thomas Olsson, servicechef på Wexiödisk:

”Genom att erbjuda servicekit till våra maskiner vill vi förenkla och göra arbetet smidigare för våra servicefirmor runt om i världen. Detta sätt att jobba bidrar till en smidigare och mer pålitlig drift för alla inblandade. Det ska helt enkelt vara enkelt att jobba med Wexiödisk.”