Izakaya Moshi Växjö

WD-4S

Bardisken som förenklar arbetet!

För en tid sedan investerade Izakaya Moshi i en ny underbänkdiskmaskin, en WD-4S.

"Vi har förbättrat vårt flöde i baren nu och diskbänkarna kan
hållas rena från smutsig disk, säger Sandra"

 

Izakaya moshi startade i december 2012 av Sandra Bertilsson och Daniel Djurvall. 
– Vi ville att Växjöborna skulle få en japansk restaurang med rena smaker och vackra färger. 
Izakaya, som betyder ”slink in” på japanska, har 70 sittplatser och restaurangen har fått flera utmärkelser, bland annat White Guide 2016. 

NÄR MATEN BLIR EN UPPLEVELSE

I det öppna köket finns inga hemligheter. Här förmedlas bara kärlek till den fantastiska japanska matkulturen. Izakaya moshi jobbar med kravmärkta och närproducerade råvaror från bönder på kringliggande gårdar.
–Vi har också haft en otrolig tur att anställa bra personal, både i serveringen och i köket. Våra kockar är väldigt kreativa, de experimenterar gärna och utvecklar vårt matkoncept så att vi hela tiden överraskar våra gäster. Både i färg, form och smak. En totalupplevelse med maten i fokus, helt enkelt! 

RENARE GLAS MED WD-4S

Alldeles nyligen investerade vi in en ny underbänkdiskmaskin från Wexiödisk, en WD-4S. 
– Det blir såååå bra och såååå rent! Vi har ett helt annat flöde i baren nu och diskbänkarna kan hållas rena från smutsig disk. Allt blir mycket mer hygieniskt, säger Sandra. Vi har valt en glasdiskmodell med två specifika glasdiskkorgar. Glasen tiltas i korgen vilket ger torrare glas och vi behöver inte torka några vattenränder från glasen. Vi använder maskinen även till andra bartillbehör. 
Eftersom WD-4S är placerad i baren är det även viktigt att den är tystgående. Inget onödigt slammer från diskmaskinen. Vi valde Wexiödisk eftersom vi redan har en WD-6 och den maskinen är nog äldre än jag... avslutar Sandra.