Nyhet

Fössta tossdan i mass

Smålands nationaldag - fössta tossdan i mass

Kan det finnas en bättre dag att skicka iväg de första kombidiskmaskinerna WD-12S från vår fabrik i Växjö? 

 

" Utvecklingsarbetet och lanseringen har gått smärtfritt och jag känner mig idag väldigt stolt att få vara här och avsyna de båda maskinerna före leveransen går iväg till kund" säger Magnus Titusson, VD på Wexiödisk. Jag hoppas och tror att vi får många nöjda användare och givetvis en strålande försäljning av vår nya kombidiskmaskin."

 

 

Kombidiskmaskinen är, precis som namnet antyder, lämplig för många olika typer att disk. Med en enkel omställning ändrar du spoltrycket så du kan diska både grovdisk och findisk i maskinen. Och du kan göra det samtidigt! Den har en bred insida så brödbackar, transportboxar, plåtar och stora skrymmande grytor ryms på ett bra sätt.

 

"Jag tror att många användare kommer att reagera positivt på vår nya maskin, säger Andreas Norviit som tillsammans med Marcus Gäfvert har drivit utvecklingsarbetet internt på Wexiödisk. Vi har hela tiden fokuserat på att hitta enkla, ergonomiska och hygieniska lösningar som gör det lätt för användaren att diska. Inget krångel, helt enkelt. Vi har även haft en nära dialog med ett stort gäng engagerade medarbetare på Wexiödisk."

 

 

De två första maskinerna som lämnar oss i Växjö har sedvanligt blivit döpta av Damir och Saso som arbetar på monteringen. Namnen? Ja så klart döttrarnas namn, Felicia och Emma!

 

 

Och nu, dags för massipantåta.....