Nyhet

Gör ett medvetet val av diskmaskin med hjälp av vår ECO-märkning

Wexiödisk har alltid haft ett starkt fokus på att skapa diskrum som är både effektiva och miljövänliga. Med detta i åtanke har vi tagit det viktiga steget att införa ECO-märkning av våra diskmaskiner.

 

Denna märkning delar in maskinerna i fyra olika nivåer:

ECO-FLOW, DUPLUS, PRM och ERGONOMI.

 

Varje nivå representerar en viktig egenskap som är avgörande för att skapa ett hållbart och effektivt diskrum.


1. ECO-FLOW handlar om att spara energi. Wexiödisks diskmaskiner är utformade för att minska energiförbrukningen genom en smart värmeåtervinning. Med ECO-FLOW kan man vara säker på att man har en diskmaskin som är både energisnål och effektiv.


2. DUPLUS handlar om att spara vatten. Vatten är en av våra mest värdefulla resurser. Genom att integrera den innovativa duplustekniken i sina diskmaskiner minskas vattenförbrukningen och därmed sparas den här viktiga resursen.


3. PRM handlar om att spara tid och vatten. Tid är en annan viktig resurs i en diskmaskin, särskilt i en hektisk miljö där det finns mycket att göra. Genom att använda Wexiödisks PRM förspolningsmaskin sparas både tid och vatten. Med en förspolningsmaskin kopplat till din huvdiskmaskin eller tunneldiskmaskin får du ett snabbt och effektivt och hållbart flöde i diskrummet, vilket ger mer tid till annat arbete i köket.

 

4. ERGONOMI handlar om att skapa en säker arbetsmiljö för personalen. Diskmaskiner kan vara en potentiell källa till arbetsskador om de inte är utformade med personalens i åtanke. Wexiödisks diskmaskiner är ergonomiskt utformade för att minska risken för arbetsskador och därmed skapa en säker och hälsosam arbetsmiljö.

 

Tillsammans bildar dessa fyra egenskaper en perfekt kombination för att skapa ett bra, effektivt, hållbart och miljömässigt bra diskrum. ECO-märkningen ger kunderna möjlighet att göra ett medvetet val om de vill investera i en diskmaskin som är både hållbar och effektiv.

 

Vi fortsätter att arbeta för att skapa innovativa, miljövänliga och effektiva lösningar för diskrum runt om i världen.