Lediga jobb

Vi söker elmontör

Publicerad 6 november 2019

Wexiödisk AB utvecklar, producerar och marknadsför produkter och tjänster för professionell disk. Wexiödisk har funnits sedan 1972, har idag ca 190 anställda och omsätter ca 380 miljoner SEK. Bolaget ingår i Ali Group. För mer information, se www.wexiodisk.com 

 

Vi söker elmontör

Arbete som elmontör vid Wexiödisk innebär att jobba med kundanpassning av elskåp, elmontage och eltester i produktionslinjen. För vissa maskinmodeller bygger vi själva elskåpen från grunden. I arbetet är elektrisk felsökning ett viktigt moment. Ibland supporterar du ej elutbildad personal med elektrisk felsökning på andra maskintyper än vad du normalt jobbar med.    

Vi arbetar med ständiga förbättringar och ser en vinst i att starta med små förändringar för att bli bättre och bättre. Som elmontör kommer du ingå i vår elavdelning med 10 medarbetare.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en elteknisk utbildning på gymnasienivå samt några års erfarenhet av industriellt elmontage. Erfarenhet av att läsa och koppla efter elschema är ett krav.

Dina personliga egenskaper är väl så viktiga för att lyckas och trivas i tjänsten. Du är en teknikintresserad, noggrann och social person som har lätt att samarbeta och bidrar till ett gott arbetsklimat. Du har ett stort intresse och engagemang för ditt arbete och ser långsiktigt på denna typ av tjänst där du utvecklas och bidrar tillsammans med företaget till dess fortsatta utveckling. Du tar ett stort ansvar, har en god förmåga att arbeta självständigt och är driven i ditt arbete.

Vi tror att vi kan erbjuda spännande och intressanta arbetsuppgifter i ett mycket trivsamt och expansivt företag! Mer information om Wexiödisk finner du på vår hemsida www.wexiodisk.com.

För mer information om tjänsten kontakta vår elchef, Daniel Svensson, 0470-77 12 86, daniel.svensson@wexiodisk.com

Du kan även kontakta vår personalchef Camilla Andersson, 0470-77 12 84 camilla.andersson@wexiodisk.com

Facklig representant IF Metall, Ola Mårtensson, via växel 0470-77 12 00.

Din skriftliga ansökan sänder du senast den 15 november 2019  till wexiodisk@wexiodisk.com eller till Camilla Andersson Personalavdelningen, Wexiödisk AB, Mårdvägen 4, 352 45 Växjö.