Lediga jobb

Vi söker chef till lager- och logistikavdelningen

Wexiödisk AB utvecklar, producerar och marknadsför produkter och tjänster för professionell disk. Wexiödisk har funnits sedan 1972, har idag ca 190 anställda och omsätter ca 430 miljoner SEK. Bolaget ingår i Ali Group.


Som lager- och logistikchef hos oss leder och fördelar du det dagliga arbetet inom din verksamhet som innefattar 14 medarbetare. De huvudsakliga arbetsuppgifterna på avdelningen innefattar mottagning av gods, ankomstregistrering, in- och utleveranser, bokningar av maskintransporter och plockning av material. Avdelningen ska styra in- och utflödet av material till och från produktionen. Även hantering av reservdelar/eftermarknad till våra kunder samt del i reklamationsflödet ingår. I din roll som lager och logistikchef har du det övergripande ansvaret för säkerställandet av transporter till kunden.
Inom din avdelning arbetar du med förbättringsarbete, planering och genomförande av inventering.

Vi arbetar i SAP och det är verktyget som du använder dagligen.
Vi är inne i en spännande process just nu, då vi förutom vår fabrik på Mårdvägen, har två andra fabriker på Norremark Växjö. Det kommer ligga stort ansvar på dig att få till flödet och organiseringen av transporter och material mellan de tre siterna.
Som chef har du personalansvar vilket innebär planering av ledigheter, attestera tidrapporter, arbetsmiljöansvar och utvecklingssamtal.

Kvalifikationer: Vi vill att du har utbildning inom lager och logistik alternativt mångårig erfarenhet av densamma med relevant befattning. Vi vill att du har arbetat i producerande företag inom lager- och logistikverksamhet under några år och med fördel har erfarenhet av att leda personal.

Detta är en serviceroll med många kontaktytor till vilken vi söker någon som är lösningsorienterad och har samordningsförmåga. Du motiveras av att utveckla medarbetare och verksamheter, du är noggrann till din natur och har en ekonomisk medvetenhet. Du behöver ha förmåga att skapa struktur, ta ansvar och se verksamheten från ett helikopterperspektiv.
Du är en trygg och involverande och erfaren ledare som drivs av att bygga en kultur där funktion, service och förbättringsarbeten står i centrum.
Vidare är det meriterande att ha kunskap och erfarenhet av arbete i SAP.
Körkort klass B krävs för tjänsten.


För mer information om tjänsten kontakta:
Produktionschef: Jesper Karrhammar, 0470-77 12 29, jesper.karrhammar@wexiodisk.com
Personalchef: Camilla Andersson, 0470-77 12 84, camilla.andersson@wexiodisk.com
Facklig representant Unionen: Jonas Gunnarsson, via växel 0470-77 12 00.
Din skriftliga ansökan sänder du in senast den 14 Augusti 2022 till: camilla.andersson@wexiodisk.com