Liquid error: private method `select' called for nil:NilClass Träffa Anna, Miljö- och kvalitetschef på Wexiödisk

Nyhet

Träffa Anna, ny miljö- och kvalitetschef på Wexiödisk

Sedan Anna Karlsson kom till Wexiödisk-teamet för några månader sedan har hon gjort avtryck med sin energi och kunskaper. Att utveckla Wexiödisks kvalitets- och miljöarbete står högt på Wexiödisks agenda och med flera års erfarenhet från olika industriföretag har Anna med sig bred kompetens och erfarenhet till sin nya roll som kvalitets- och miljöchef på Wexiödisk.

 

Var står Wexiödisk i sitt miljöarbete?

 

"Att minska det miljömässiga fotavtrycket är ju väldigt viktigt för alla företag idag och för Wexiödisks del gäller det att fortsätta på den inslagna vägen. Produktmässigt finns det redan många bra lösningar för att minska kundernas energi-, vatten- och kemikalieförbrukning. I industriföretag, såsom Wexiödisk, finns det en hel del att jobba med när det gäller miljöarbetet men det gäller att ta en sak i taget. Tjänsten är bred och i det här jobbet blir man aldrig färdig utan ställs hela tiden inför nya utmaningar och mål.

 

Wexiödisk strävar alltid efter att växa sitt team med duktiga människor! Hur upplever du de här första månaderna här på Wexiödisk?

 

"Under den första månaden fick jag en bra utbildning, vilket gjorde att jag lärde känna företaget väl - och naturligtvis - människorna och produkterna. Jag känner mig mycket välkommen och är glad över att redan vara delaktig i många spännande projekt. Alla här är väldigt vänliga och hjälpsamma och jag ser fram emot att arbeta med de intressanta och viktiga kvalitetsfrågorna som vi har framför oss." 

 

"Ledstjärnan under de senaste 50 åren har varit att varje diskmaskinen vi utvecklar ska vara mer resurssnål än den tidigare modellen. Detta är verkligen en bra drivkraft som jag tar med mig i arbetet framåt"

 

Vi välkomnar Anna och ser fram emot utvecklande år tillsammans.